Başlangıç / Haber / KAI VAKFI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

KAI VAKFI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

07 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçeştirilen toplantıda başta burs konusu olmak üzere önemli konular değerlendirildi.
Vakıf başkanımız ve icra kurulunun hassas gayretleri neticesinde oluşturulan kaynakla bu dönemin burs sistemi kurulmuş oldu.
Toplantı gündeminde geçen toplantıda oluşturulan konseylerimizin çalışmaları gözden geçirildi.
Sağlık konseyimiz yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, eğitim konseyimiz hemşehrimiz olan eğitimcilere ulaşılması ve iletişim halinde olunması konusunda ve vakıfta uygulanabilecek seminer toplantıları hakkında öneriler sundu.
Daha sık şekilde biraraya gelerek vakıf çalışmalarına ivme kazandıran icra kurulumuz tam kadro toplantıda bulundu.
Kamu yararına vakıf statüsü kazanılması ve vakfa düzenli gelir oluşturacak işletme kurulması görüşüldü.
Ayrıca Toplantımıza katılan Kars Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Vedat Akçayöz dernek faaliyetlerini anlattı.