Başlangıç / Haber / KAI VAKFI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

KAI VAKFI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

16 Nisan 2019 Salı günü vakıf merkezimizde yapılan toplantıda başta dergi konusu olmak üzere önemli konular değerlendirildi.

Vakıf başkanımız ve icra kurulunun hassas gayretleri neticesinde oluşturulan kaynakla bu dönemin burs sistemi, sorunsuz bir şekilde, tüm burslar zamanında ödenmek suretiyle işlemiş oldu.

16 Nisan 2019 toplantı gündeminde;

Dergimizin yeni sayısının çıkarılmasına karar verildi, üyelerimizden dergi için yazı toplanması ve reklam alınması konusunda destekleri rica edildi.

15 Mayıs’ta iftar organizsayonu yapılmasına karar verildi, yer konusunda üyelerimize duyuru yapılacak.

Konsey çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı, özellikle eğitim ve gençlik konseyinin çalışmalarının gelecek vaad ettiği vurgulandı.

Hem Ramazan Bayramı hem de Kurban Bayramı dolayısıyla üyelerimizin vakfımıza bağış yapması istendi.