Başlangıç / Haber / KAI VAKFI mensupları geleneksel iftar yemeğinde buluştular.

KAI VAKFI mensupları geleneksel iftar yemeğinde buluştular.

İstanbul Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı mensuplarımız, 4 Haziran 2018 tarihinde Beşiktaş Point Oteli’nde geleneksel iftar yemeğinde buluştular.

Mayıs ayında İstanbul Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı başkanı seçilen işadamı Zeki Yılmaz, 15 yıldır geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde vakfımız mensuplarını tekrar bir araya getirmekten mutlu olduğunu dile getirdi ve yönetim kurulu üyelerinin itina ile hazırladıkları iftar yemeğine yoğun ilgi ve katılımdan dolayı tüm konuklara teşekkür etti.

25 yıldır KAI Vakfına hizmet eden, vakıf kurucu başkanına, eski başkanlara, yöneticilerine ve vakıf üyelerine teşekkür eden KAI Vakfı Başkanı Zeki Yılmaz konuşmalarını şöyle sürdürdü;
“çeyrek asırdır hizmet veren vakfımız adına bu dönemde daha çok hizmet etmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız büyük bir heyecan içerisindeyiz. Bu dönemde herkesi her kesimi kucaklayıp İstanbul’daki iş dünyasına ulaşıp vakıf çatısı altında toplayıp güçlü bir KAI lobisi oluşmasının çalışmasını başlattık.

Bunun yanında biz şirket olarak her yıl Mehmetçik vakfına 7 kurban bağışlıyorduk, bundan sonra KAI Vakfına bağışlayacağım. Bir ülke bilgiyle ilimle kalkınacağı için en büyük yatırım eğitimedir. bir öğrenci okutma bölgeye bir fabrika yapmak demektir. Bu nedenle bütün hemşerilerimin kurban bağışlarını KAI Vakfına yapmasını diliyorum. Eğer katkı sunarsanız İstanbul’da en çok burs veren bir vakfa dönüştürebiliriz” diyerek önemli mesajlar verdi.

Daha sonra mikrofona davet edilen KAI Vakfı Kurucu Başkanı Prof. Der Esfender Korkmaz ise, “1992 yılında bu vakfı kurarken çok zorluklar çektik. Ama bugün görüyorum ki 20 bine yakın öğrenci bursu veren bir vakıf olmuş. Ama yeterli değil, bu nedenle bütün iş dünyasını çocuklarımıza burs vermelidir” diye çağrıda bulundu.