Başlangıç / Haber / 2020-2021 Dönemi Burs Başvuruları

2020-2021 Dönemi Burs Başvuruları

1-2020-2021 Eğitim yılında Vakfımıza burs başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin
23 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında ekte bulunan burs istek formunu doldurarak ( el veya pc de) vakfımızın kaivakfi@outlook.com adresine PDF dosyasi olarak göndermelerini rica ederiz.
Başvuru formu incelemeleri sonunda burs almaya hak kazanan öğrencilerden diğer evrakları ayrıca istenecektir. Daha sonrasında istenen evraklar sitemizde olacaktır.

2-Burs almaya devam eden ara sınıf öğrencilerimiz de Öğrenci Belgesi ve de Transkriptini
aynı tarihlerde vakfımız mail adresine PDF olarak atmaları gerekmektedir. Belgelerini göndermeyen burs alan öğrencilerimizin bursları kesilecektir.

Bilginize

NOT: Ülkemizin yaşadığı Covid 19 salgınından dolayı burs verenlerimizden gelmesi beklenen yeni taahhütlerle sınırlı olmak üzere kısıtlı kontenjanla incelemeler yapılacaktır.

8 yorumlar

1. Peki bu burslar şehit yakinları ve gaziler faydalanabiliyor mu ?
    Ya da bu burs alınında kyk bursundan da ayriyeten faydalanabilir mi ?

2. Muhammed Cihan Yıldız

Kafkas üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği okuyacağım henüz burs kazanamadım umarım kazanırım

3. Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesinde 2. Sınıf okuyorum.Geçen sene 1 günle başvuruyu kaçırmıştım bu sene olmasını çok istiyorum .

4. acaba bu burstan yararlanmak için Kars, Ardahan ya da Iğdır da doğma ya da okuma gibi bir sınırlanama var mı?

5. ne zaman açıklanacak sonuçlar?

6. Merhaba, sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba? Ara ara kobtrol ediyorum ama bi açıklama yok hala.